Bezárás
Written by: admin on 2018-08-20
A fővárosi közlekedési társaság állítja, hogy folyamatosan javít az olyan helyzeteken, amelyekre egy szakszervezet szerint a dolgozók rendszeresen panaszkodnak.
Written by: admin on 2018-08-20
Egy sáv járható az érintett útszakaszon. Két gépkocsi ütközött össze a XXII. kerületben, a 6-os főút és az M0-s autóút felhajtója találkozásánál. A balesetben ketten könnyebben megsérültek, a mentők ápolják őket. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a kocsikat, amelyek miatt jelenleg egy sáv járható a 6-oson.
Written by: admin on 2018-08-20
A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Written by: admin on 2018-08-20
A tűzoltók négy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az ötezer négyzetméteres fenyves erdő aljnövényzete égett Nyárlőrinc tanyasi külterületén. A kecskeméti hivatásos egységek előtt a nyárlőrinci önkéntes tűzoltók érkeztek ki a helyszínre, ahol a tűz a tanyát is veszélyeztette. A tűzoltók négy vízsugárral és kéziszerszámokkal előbb körülhatárolták, majd megszüntették a lángokat. Jelenleg az utómunkálatokat végzik.
Written by: admin on 2018-08-20
A járőr azonnal megkezdte a kisfiú újraélesztését, amely a gyors intézkedésnek köszönhetően sikeres volt.
Written by: admin on 2018-08-20
A motorost a mentők kórházba szállították. Egy motorkerékpárossal ütközött össze egy személyautó Mezőtúron, a Földvári úton. A motor az ütközés következtében letért az úttestről és az árokba esett. A motorost a mentők a mezőtúri hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kórházba szállították. Az egység a motor műszaki mentésén dolgozik.
Written by: admin on 2018-08-20
A jármű vezetője megsérült a balesetben. Távközlési oszlopnak ütközött egy gépkocsi Pusztakovácsiban, a Fő utcában. Az oszlop vezetékei az út fölé lógnak, akadályozva a nagyobb járművek forgalmát. Az autó vezetője megsérült, a marcali hivatásos tűzoltók a mentőket várják a helyszínre. A sérült oszlop miatt a szolgáltató szakembereit is a területre kérték.
Written by: admin on 2018-08-20
A jármű vezetőjét újraélesztik. Árokba hajtott és egy fát is kidöntött egy gépkocsi Esztergomban, a Dobogókői úton. Az esztergomi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, vezetőjének újraélesztését pedig megkezdték a mentők. Az érintett útszakaszt lezárták a hatósági beavatkozás idejére.
Written by: admin on 2018-08-20
Félpályán lezárták az érintett útszakaszt Debrecen felé. Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M3-as autópálya 166-os kilométerszelvényénél, Oszlár térségében, a Debrecen felé vezető irányban. Elsődleges információk szerint ketten könnyebben megsérültek. A tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amely miatt félpályán halad a forgalom az érintett útszakaszon.
Written by: admin on 2018-08-20
A főút 6-os kilométerénél félpályán halad a forgalom. Árokba csapódott és felborult egy személyautó a 85-ös főút 6-os kilométerénél, Rábapatona közelében. A győri hivatásos tűzoltók megérkeztek a helyszínre, ahol félpályás útlezárás mellett megkezdődött a műszaki mentés. A jármű vezetőjét a mentők vizsgálják.
%d blogger ezt szereti: