Bezárás
Written by: admin on 2018-06-23
A tűzeset során személyi sérülés nem történt. Tűz volt egy negyedik emeleti lakás egyik húsz négyzetméteres helyiségében Budapesten, a Helsinki úton. A nagy erőkkel a helyszínre érkező fővárosi hivatásos tűzoltók gyorsan elfojtották a lángokat. Az oltás idejére a szomszédos lakásokban élőknél elzárkóztatást rendeltek el. A tűzzel érintett ingatlanban senki sem tartózkodott, így személyi sérülés nem történt.
Written by: admin on 2018-06-22
A Bor utcai tűzben nem sérült meg senki. Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy húsz négyzetméteres garázs Szekszárdon, a Bor utcában. A szekszárdi és a paksi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral mostanra körülhatárolták a lángokat. A tűzeset során személyi sérülés nem történt.
Written by: admin on 2018-06-22
A tűzeset során személyi sérülés nem történt. Kigyulladt egy személygépkocsi motortere Pesterzsébeten, a Bíró Mihály utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, amelyek nem terjedtek tovább. A tűzeset során senki nem sérült meg.
Written by: admin on 2018-06-22
A Komárom utcában történt baleset során ketten megsérültek. Elsodort egy gyalogost, majd egy családi ház kertjébe csapódott egy autós Pesterzsébeten, a Komárom utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és biztosítják a helyszínt. A baleset során az autó vezetője és az elsodort gyalogos is megsérült.
Written by: admin on 2018-06-22
Az eset során senki nem sérült meg. Faforgács és fűrészpor kapott lángra egy családi ház pincéjében Zsámbékon, a Bethlen Gábor utcában. A zsámbéki önkéntes, a bicskei önkormányzati és a bajnai hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol gyorsan elfojtották a lángokat, így a tűz nem terjedt tovább. Az eset során személyi sérülés nem történt.
Written by: admin on 2018-06-22
A 44-es főúton, a 66-os kilométerénél forgalomkorlátozásra számítsanak. Fának csapódott egy személygépkocsi a 44-es főúton, a 66-os kilométernél, Békésszentandrás külterületén. A szarvasi hivatásos tűzoltók megérkeztek a helyszínre és megkezdődött a műszaki mentés. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.
Written by: admin on 2018-06-22
A Fő utcában forgalomkorlátozásra számítsanak. Két személygépkocsi karambolozott Tiszacsegén, a Fő utcában. Az ütközés következtében az egyik autó egy kerítésnek csapódott, sofőrjét a mentők ápolják. A helyszínen az egyeki önkormányzati tűzoltók végzik a műszaki mentést. A Fő utcában forgalomkorlátozásra számítsanak.
Written by: admin on 2018-06-22
A személygépkocsi sofőrje halálos sérüléseket szenvedett.
Written by: admin on 2018-06-22
A baleset helyszínén forgalomkorlátozásra kell számítani. Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze a 37-es főúton, Károlyfalvánál. A sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a személyautóból, majd átadták a mentőknek. A baleset helyszínén forgalomkorlátozásra kell számítani.
Written by: admin on 2018-06-22
A baleset a Petőfi utcában történt. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Álló gépjárműnek ütközött és felborult egy személyautó Soponyán, a Petőfi utcában. A műszaki mentést a sárbogárdi hivatásos tűzoltók végzik. Az eset során egy ember megsérült, őt a mentők ellátják. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
%d blogger ezt szereti: