Bezárás
Written by: admin on 2018-07-17
A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani. Két személygépkocsi karambolozott Tahitótfalu belterületén, a Szentendrei úton. Az ütközés következtében az egyik autó kidöntött egy villanyoszlopot. A szentendrei hivatásos tűzoltók végzik a helyszínen a műszaki mentést, a forgalom egy sávon halad.
Written by: admin on 2018-07-17
A helyszínre mentőhelikopter érkezett. Egy kisteherautó és egy kamion karambolozott a 47-es főúton Tépe és Derecske között. A berettyóújfalui, a hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, ahol a kisteherautóban utazó két embert feszítővágó segítségével szabadították ki. A sérültekért mentőhelikopter érkezett, a főutat lezárták.
Written by: admin on 2018-07-17
A Szegedi utat lezárták, a környező épületekből az embereket biztonságos helyre kísérik. Átvágott egy gázvezetéket egy munkagép Mórahalmon, a Szegedi úton. A ruzsai hivatásos és a mórahalmi önkéntes tűzoltók a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig egy védősugárral biztosítják a helyszínt, valamint megkezdték a környező épületek kiürítését. A Szegedi utat lezárták.
Written by: admin on 2018-07-17
A tűzeset során személyi sérülés nem történt. Kigyulladt egy melléképület tetőszerkezete Tarnabodon, a Szabadság úton. A hevesi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a lángok már átterjedtek az épület mellett álló családi háza is. A raj egy vízsugárral gyorsan körülhatárolta a tüzet, amely így tovább terjedni már nem tud. A tűzeset során személyi sérülés nem történt.
Written by: admin on 2018-07-17
A 113-as kilométernél forgalomkorlátozásra kell számítani. Az út melletti szántóföldre csapódott és kigyulladt egy személygépkocsi a 86-os főúton, Vámoscsalád közelében. A répcelaki önkormányzati tűzoltók kiérkezéséig az arra közlekedők a tüzet egy porral oltóval eloltották. A műszaki mentés megkezdődött, a rajok az autó sofőrjéhez mentőt hívtak. A 113-as kilométernél forgalomkorlátozásra kell számítani.
Written by: admin on 2018-07-17
A tűzeset során személyi sérülés nem történt. Több, mint tíz darab körbála kapott lángra Beleg községben, a Széchenyi utcában. A tűz veszélyeztette a közelben a lábon álló gabonát, ezért a nagyatádi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoznak be a helyszínen, ahol mostanra már sikerült körülhatárolni a tüzet. Az eset során személyi sérülés nem történt.
Written by: admin on 2018-07-17
A Győr felé vezető oldalon, a 94-es kilométernél a leállósávban halad a forgalom. Két kamion ütközött össze az M1-es autópályán, Ácsnál, a 94-es kilométernél. A Győr felé vezetőoldalon történt balesetnél az ácsi önkormányzati tűzoltók végzik a műszaki mentést. A forgalom a leállósávban halad.
Written by: admin on 2018-07-17
A tűzesetnél személyi sérülés nem történt. Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi a Balástya és Dóc közötti úton. A kisteleki hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók gyorsan elfojtották a lángokat. A tűzeset során senki nem sérült meg.
Written by: admin on 2018-07-17
A tűzeset során senki nem sérült meg. Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy kombájn, valamint a körülötte lévő tarló a Hódmezővásárhely és Mártély között. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel étkeztek a helyszínre, mert a lángok veszélyeztették a közelben álló tanyaépületet. Mostanra a rajoknak és egy erőgépnek sikerült körülhatárolnia a tüzet, így az már sem az épületet, sem a még lábon álló gabonát nem fenyegeti. Az eset során személyi sérülés nem történt.
Written by: admin on 2018-07-17
A mentési munkák idején forgalomkorlátozásra számítsanak. Árokba hajtott és felborult egy autó a Székesfehérvár és Zámoly közötti úton. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók megkezdték a helyszínen a műszaki mentést, a ármű vezetőjét a mentők vizsgálják. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.
%d blogger ezt szereti: